В Україну, 23 квітня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, зайде похолодання, зокрема, в західних і північних областях різко знизиться температура повітря. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеорологів, Максимальна температура повітря буде перебувати на рівні + 17℃ ...+19℃. Це стосується Криму; в Херсоні, Миколаєві, Донецьку і Луганську - +16℃ до +18℃. А ось в інших регіонах буде не так жарко протягом вихідних (суботи та неділі) температура знизиться.

Відомо, що в Україні діє атмосферний фронт, який знову відганяє теплу весну і приносить дощі і грози. Все це буде відбувається з хмарами, посиленням північно-західного вітру і опадами. Але до південного сходу і Сходу України фронт не дійде, тому п'ятниця в цих регіонах очікується без істотних опадів.

Температура повітря в Києві буде близько +11℃ ...+ 13℃ вдень, вночі + 5℃ ...+7℃. Вітер буде західним (7-12 метрів в секунду). У суботу очікується + 8℃ ...+ 10℃ вдень, вночі -2℃ ...0℃, а в неділю ще холодніше на кілька градусів. Наталка Діденко зазначає, що заморожене неподобство триватиме аж до вівторка і потім, нарешті, тепло знову відновиться. Однак вона не обіцяє.

Прогноз на 23 квітня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 23 квітня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.