Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про те, чому змушена досі забезпечувати 38-річну доньку та внучку. Про це вона заявила в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Першим чоловіком акторки Наталії Сумської став кінооператор Iгор Мамаєв.

"Я знімалася в кінострічці в місті Орел. І нас познайомили, і фактично посватали. І я по юності думала, наші всі колеги дівчинки вже одружилися, вийшли заміж, а я тільки одна. Я так думала: "Ну що ж таке?", - розповівши Наталія Сумська.

Наталія Сумська, фото: прес-служба " Україна"
Наталія Сумська, фото: прес-служба " Україна"

Пара швидко зрозуміла, що не може жити один без одного і одружилася. Через деякий час у них народилася дочка, яку вони назвали Дариною. Прожили разом вони сім років, після чого Наталя прийняла рішення піти, разом з дочкою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Незважаючи на таку коротку історію кохання, акторка завжди згадує чоловіка як свою найбільшу любов за життя.

"Напевно, ми не були тією парою, які долею подаровані один одному. Не в усьому мене розумів, якісь потреби для мене, як для актриси. Там була мрія моя знятися у фільмі про артилеристку. Знімали навіть в селі у моєї бабусі, Ольги Яківни, в Київській області. Люди виносили всі свої пожитки, надавали свій двір для зйомок. І вони з колегою навіть не зробили мені кінопроби" - продовжила жінка.

Наталія Сумська, скріншот: YouTube
Наталія Сумська, скріншот: YouTube

Наталя Сумська відверто каже, що завдяки професії зустріла свого другого чоловіка - також актора Анатолія Хостікоєва. У них в шлюбі народився син, про якого актриса розповідає з ніжністю. А ось тема дочки як і раніше хвора. Як тільки Дарині виповнилося 17 років, потрібно було купувати їй окреме житло. Вона тоді пішла вчитися в естрадно-цирковий коледж.

Незважаючи на свій надзвичайний талант, дівчина вирішила кинути свою справу і вийшла заміж.

Ось уже три роки як Дарина вдова, розповіла Наталія. Її чоловік - музикант Юрій Трофименко-помер. А всі турботи, які стосуються утримання 11-річної внучки та 38-річної доньки лягли на плечі Сумської.

Зараз вона повністю займається дочкою і онукою, і всі проблеми вирішує саме Наталя. Вона не працює. Просто є на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості. Це було свого часу і у тата її, який чекав, що його запросять, що йому запропонують.

Нагадаємо, раніше З'явилися архівні кадри Гурченко, яких раніше не бачили: Залізна леді була зовсім іншою

Як повідомляв портал Знай.uа, Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу» прибулець", який вийде на екрани глядачів вже цієї весни. Покажуть його на телеканалі «ТЕТ».

Знай.uа писав, Наталя Могилевська засвітилася на новорічних гуляннях в компанії відомого мільйонера: "мій".