Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе селфі в дзеркалі гримерки, а також кілька спільних фото з шоуменом Тимуром Родрігезом і актором Дімою Красиловим - разом зірки взяли участь у прямому ефірі телеканалу "RU.TV".

Так, артистка блиснула стрункою фігурою в шовковому боді молочного кольору з глибоким декольте, грайливо піднявши ногу і посміхаючись на камеру. На червоній доріжці ж красуня з'явилася в брючному костюмі, який доповнила босоніжками на високих підборах. Також Регіна зізналася, що відмінно провела час у веселій компанії.

"Мій ранок сьогодні був таким😂 😂 😂...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Гортайте! Мені дуже хотілося зробити підпис до фото: "казкові дов..би»�😆😆�

Якщо вже сьогодні в прямому ефірі було так весело, що ж буде на премії 22го травня ☺"

Фолловери не пройшли повз: "шикарна, краса дуже❤️❤️❤️😍😍😍💯💯💯🔥🔥🔥🔥😍😍😍👑👑👑👑", "Улаа лаа"," на останньому фото схожа на Валерія Леонтьєва", " Щаслива дівчина. Очі горять і завжди світишся 🔥", " Регіна, молодець! Вся позитивна, з неї приклад треба брати!❤ ️ ", "Дуже красива 😍".