Олександр Вікторович Пікалов є українським актором, телеведучим, сценаристом і автором студії та художнім керівником "95 квартал".

Чоловік володіє особистою сторінкою в соціальній мережі Instagram зовсім небагато часу. Там за його життям стежать практично дев'ять тисяч человекм, з якими Олександр Пікалов продовжує ділитися всілякими публікаціями з робочих буднів і поза основною діяльністю, розважаючись зі своїм мотоциклом.

"Ідеальна пара ведучих😂 😂 😂 🤘", - написав зараз телеведучий у підписі до публікації, на якій постав разом з усіма відомим Євгеном кошовим.

Чоловіки стоять один до одного спиною і, ймовірно, натякають на величезну різницю в зростанні між ними.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"😂🔥", "😍😍😍", "👏👏👏👏", "🔥🔥🔥🔥", "Два найкрутіших актора кварталу!❤🔥", "Класні😍", "Мені того що коротше😂🔥", "Цікаво, які місце на подібному фото зайняв би Зеленський?)))", "На столі тюльпани, я ще не п'яний. Ідеальний, погодьтеся, я мужик.👏👏", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Пікалов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Пікалов)

Нагадаємо, без п'яти хвилин тато Віктор Павлік осідлав мрію Пікалова-хай буде баттл: "В старості щеня..."

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пікалов з "Квартал 95" пристрастився до сала: "Саме шалене". Гуморист влаштував публічну розпакування продукту і зазначив, що "найкрутіше, шалене, смачне" сало продається у його знайомої.

Знай.ua писав, "До старості ще років п'ять...": святковий Кошовий з "Квартал 95" зізнався про побачення з косметологом