Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця сфотографувалася зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко, який відправився до неї в Мексику. Вона зазначила, що протягом усього перебування на віллі весь час шалено сумувала за чоловіком. Адже не бачилася з ним з початку подорожі. У них були постійні перебої Інтернету, тому партнери практично не зідзвонювалися.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Льоша був зайнятий роботою, а я - перезавантаженням. Але кожен раз, коли я прокидалася і лягала спати, коли ми з дівчатками сідали вечеряти або коли бачили або робили щось красиве і незвичайне, я думала "от би Льоша був тут" 🥰 і в один день він робить сюрприз і приїжджає до мене! 😍 Те, як це було, ви можете побачити в 5 серії мого #Реалітідевочкірулят а тут я просто хочу написати - я люблю тебе, Льош❤️", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

"Блін, приїхав 🤦 🏻 ♂️гаразд, розвертаюся тоді...", "Потап помолодшав, посвіжів і взагалі шикарно виглядає👏", "Солодка парочка 👩❤️ 💋 👨 ", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап прилетів до Каменських в Мексику за тещиним борщем: "Повернув мене до життя"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розляглася на дивані заради сюрпризу не від Потапа: "Скоро побачите"

Знай.ua писав, дружина Потапа Настя Каменських зізналася в коханні іншій людині: "Хоч раз замислювалися?"