Ведмедик після смерті мами прибився до людей і став ручним.

Історію ведмедика розповіли в телеграм-каналі LIFE SHOT.

Так, героя історії звуть Селфі. Ведмедик прибився свого часу до золотошукачів на острові Більшовик, що в Красноярському краї. Тварина приходила до людей і клянчила у них їжу. В один прекрасний момент робітники поїхали і малюк залишився один. Через деякий час Селфі знайшов інших людей в сусідньому вахтовому селищі. Але вже до них він потрапив виснаженим і худим.

"Коли тварину оглянули фахівці, з'ясувалося, що це дівчинка і з лютого вона втратила у вазі близько 40 кілограмів", - йдеться в повідомленні.

Ведмедиця Селфі, фото: LIFE SHOT
Ведмедиця Селфі, фото: LIFE SHOT

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зараз молоду ведмедицю вивезли з острова на вертольоті. Далі її планують доправити до Москви, де її долю вирішить Росприроднагляд.

Як повідомили зоологи, Селфі стала зовсім ручною і в дикій природі вона, швидше за все, вже не зможе вижити.

"Бідний малюк (", "Зоопарк поповнять", "ось і Рілі сплавлять в цирк", "після таких відео американці реально будуть думати що у нас ведмеді по вулицях ходять і з рук їдять, ще баяна не вистачає", "в цирк ні, в хороший зоопарк або заповідник🔥 такі Кльові, коли з телефону дивишся", " нехай забирають маленьку везуть в Москву лиш би не померла і дивилися за нею. Ну куди придатно стільки людей що ми малятку не допоможемо ?",- писали в коментарях користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ведмедик Умка загинув у зоопарку через недобросовісних відвідувачів: "не зміг з ним впоратися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Страждаючий від спеки ведмідь увірвався в дитячий басейн: розслабився і захропів на дві години

Також «Знай.иа " писав, що Чим займаються дикі ведмеді в гостях: відео