Російська акторка, співачка, фігуристка, телеведуча і колишня солістка гурту "Блискучі" – Анна Семенович дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Щодня за її життям в Insta Stories стежить мільйони підписників.

Нещодавно 41-річна зірка відвідала прем'єру фільму "Любов і монстри" в кінотеатрі "Жовтень", в якому теж виконала маленьку роль. 41-річна артистка зустріла там свою колишню колегу по "Блискучим" Поліну Іодіс і ексучасницю гурту "Стрілки" Юлію Беретту.

Семенович опублікувала в Insta Stories відео, на якому вона зображена на сцені з подругами. Артистка використовувала маску, яка зробила її обличчя ідеальним: гладка шкіра, відсутність зморшок і другого підборіддя.

Однак вона не розрахувала, що може опинитися в іншому акаунті, де постане в зовсім іншому вигляді. На кадрі, що потрапив у соцмережу, обличчя Семенович виглядало повніше, під підборіддям з'явилися складочки, а контур обличчя вже не був настільки чітким.

Анна Семенович, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Анну вже викривали у фотошопі. Так, вона виклала спокусливий знімок з відпочинку на яхті в Єгипті, де її реальну фігуру зрадницьки видало відображення.

Анна Семенович, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Анна Семенович накинулася на футболіста через "відрізані цицьки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Семенович напялила берет і пофілософствувала про колапс у голові: "Ось він, девіз щасливих людей".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Семенович вставила п'ять копійок у відносини Шепелєва з сім'єю Фріске: "У нього і так трагедія".