Донька Михайла Єфремова Анна-Марія залишилася в минулому, тепер вона небінарна трансмаскулина людина на ім'я Сергій. Про це він повідомив у своєму Instagram.

"Я небінарна трансмаскулина людина. Небінарний - той, який типу не мужик і не жінка. Транс - той, чий гендер не збігається в приписаним йому при народженні. Маскулиний - мужик на чуть-чуть, на полшишечки. Мужик, але не обов'язково мужик. Гендер - це не стать. Гендер - це соціальне і само-визначення. Стать - це геніталії, хромосоми та інше з біологією. Ще - це плитка.

Анна Марія Єфремова, скріншот з відео
Анна Марія Єфремова, скріншот з відео

Ні, я не планую операції. Але планую гормональну терапію. Я не хочу "залишитися дівчинкою". Молитися за мене не треба, але я можу вам зробити розклад на картах Таро або наслати пронос на ворога, якщо ви в це вірите. Так, я в курсі, що магії не існує. Я люблю науку. Я не фанатик, не лікуюся змовами і не перестану з вами спілкуватися, якщо ви Скорпіон.

Я поділяю погляди інтерсекційного фемінізму. Ага, стрілочка. Якщо ви хочете дізнатися більше - пишіть, буду робити пости і відповідати. Ще я поліаморний пансексуал - я у відносинах з кількома людьми різної статі", - написав Сергій.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також Єфремов повідомив, що підтримує спілкування з батьком, який зараз сидить у колонії за вбивство людини.

"Можете передати йому привіт, якщо хочете", - зазначив син актора.

Нагадаємо, Єфремов з в'язниці терміново звернувся до всіх водіїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, Едвард Біл визнав провину в ДТП, тепер блогеру загрожує до двох років в'язниці.

Також портал Знай.uа писав, як живуть діти Єфремова, поки він у в'язниці.