Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила яскраве фото, показавши, як проводить теплий весняний день. Так, артистка зізналася, що збулася мрія її дитинства - Ірині подарували триколісний електросамокат. Для прогулянки на новому виді транспорту зірка приміряла рваний сірий тренч, футболку-оверсайз, чорні штани-кюлоти і масивні кросівки, доповнивши образ неоновою шапкою, а також широкими сонцезахисними окулярами.

Красуня також поцікавилася у шанувальників, як вони ставляться до екологічних транспортних засобів, адже Білик також є володаркою автомобіля марки Tesla.

"Збулася мрія дитинства 😂 мені подарували самокат 🛴

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

і до речі він теж як і моя Тесла електричний⚡️

їздить на батареї🔋

А як ви ставитеся до того щоб більшість транспортних засобів їздило на електриці?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ого круто💥Вам до лиця такий подаруночок❤️", " велика частина України і так їздить на електриці - метро називається😂", " А що з тулубом?😮 Я з початку подумала, що це карлик сидить 😮мені здається, що вас одяг вкоротив", " красуня, як завжди! І навіть самокат це не зіпсує😂!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.