Дружина голови ВРУ Дмитра Разумкова Юлія відзначає день народження, сьогодні, 23 квітня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Разумкова в мережі Facebook.

Як розповів спікер ВР, то вони разом з дружиною вже більше 17 років відзначають її день народження. Також Дмитро не забув подякувати коханій за всі роки прожиті разом і їх прекрасних дітей.

"Вже більше сімнадцяти років ми разом святкуємо твій день народження!
Спасибі тобі за всі ці роки!
Спасибі за все, що було і що ще буде!
Спасибі за наших прекрасних малюків!
Я дуже тебе кохаю!)", - написав Разумков.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вітаю!", "Мої щирі вітання!", "Це нескінченно красиво!", "Як класно Діма, що ти не боїшся бути звичайною людиною! Щастя вам і здоров'я!", "Вітаю! Дуже красива пара:)", " вітаю!!! Юля - красуня!", "Живіть в мирі і любові. Будьте всі здорові", - вітали українці в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков взяв у команду скандального дружка Добкіна. Харківського депутата облради Сергія Чернова призначили радником на громадських засадах голови ВР України Дмитра Разумкова.

Як повідомляє портал « Знай.иа» Разумков запропонував українцям покататися на велосипедах, а потім в Раду: "Гайда..." Спікер українського парламенту Дмитро Разумков вирішив даремно не витрачати весняний вихідний день і "запустив" або навіть "відкрив" велосипедний сезон 2021 року.

Також «Знай.иа " писав, що Разумков назвав чіткі терміни ліквідації Окружного суду. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підігрів інтерес тисяч українців, повідомивши про реально швидкі терміни прийняття даного законопроекту.