Дружина голови ВРУ Дмитра Разумкова Юлія відзначає день народження, сьогодні, 23 квітня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Разумкова в мережі Facebook.

Як розповів спікер ВР, то вони разом з дружиною вже більше 17 років відзначають її день народження. Також Дмитро не забув подякувати коханій за всі роки прожиті разом і їх прекрасних дітей.

"Вже більше сімнадцяти років ми разом святкуємо твій день народження!
Спасибі тобі за всі ці роки!
Спасибі за все, що було і що ще буде!
Спасибі за наших прекрасних малюків!
Я дуже тебе кохаю!)", - написав Разумков.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Вітаю!", "Мої щирі вітання!", "Це нескінченно красиво!", "Як класно Діма, що ти не боїшся бути звичайною людиною! Щастя вам і здоров'я!", "Вітаю! Дуже красива пара:)", " вітаю!!! Юля - красуня!", "Живіть в мирі і любові. Будьте всі здорові", - вітали українці в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков взяв у команду скандального дружка Добкіна. Харківського депутата облради Сергія Чернова призначили радником на громадських засадах голови ВР України Дмитра Разумкова.

Як повідомляє портал « Знай.иа» Разумков запропонував українцям покататися на велосипедах, а потім в Раду: "Гайда..." Спікер українського парламенту Дмитро Разумков вирішив даремно не витрачати весняний вихідний день і "запустив" або навіть "відкрив" велосипедний сезон 2021 року.

Також «Знай.иа " писав, що Разумков назвав чіткі терміни ліквідації Окружного суду. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підігрів інтерес тисяч українців, повідомивши про реально швидкі терміни прийняття даного законопроекту.