Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію кумедних фото, відправившись до Вінниці. Так, артистка встигла зробити кілька кадрів по дорозі в місто, позуючи серед полів, на лавці і зупинці, примірявши облягаючі лосини, чорну толстовку і шкіряну куртку-косуху з різнобарвним принтом, блиснувши стрункою фігурою.

При цьому зірка використовувала дуже незвичайну Insta-маску, яка сильно змінює обличчя, створюючи ефект невдалих пластичних операцій. На знімках у Лесі були сильно збільшені губи і вилиці, а сама красуня запропонувала вибрати ім'я її персонажу, називаючи себе "Людкою", "Клаудією без Шиферу" і "Анжелікою Губицькою".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

instagram.com/lesia_nikituk/

Варто відзначити, що телеведуча з легкістю може похвалитися натуральною красою. Нікітюк зізнавалася, що не раз думала про різні маніпуляції, в тому числі уколи краси і збільшення губ, проте в гонитві за ідеалом боїться втратити себе справжню.