Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, відправившись на прогулянку в один з теплих весняних днів. Так, артист приміряв довгу толстовку, чорну кепку, штани і кросівки, позуючи біля води.

Незважаючи на те, що погода виглядала сонячною, шоумена вона зовсім не радувала - Юрій з сумним виглядом поскаржився, що йому все ще холодно.

Варто відзначити, що вільний від роботи час Ткач намагається приділяти сім'ї - дружині Вікторії та їх 6-річній доньці Лізі. Також найрідніші дівчатка приходять підтримати зіркового тата на закулісся зйомок різних проектів і серіалів, а іноді і самі беруть участь в інтерв'ю і шоу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ну вже ж тепло - чому ж так холодно )))"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "який халосенький❤️
Хлопчик, а ти чий?!..", "Телепузик)))))👏👏👏", "Юрик хто тебе образив😂😂😂😂", "Мамчина квіточка)))", "Підняв настрій😁😁", "Уті бусинка)))", "Весна випробовує на стійкість)))", "Бозєєєє яка мілашка 🌞🌞🌞не сумуй Юра☀️😂😂".