Російський блогер отримав заборону на в'їзд в Україну на три роки. Виявилося, що чоловік відвідував АР Крим після анексії, сталося це в 2016 році.
Про це розповіли в прес-службі МВС України.
Повідомляється, що блогер потрапив в Чорноморський фпорт теплоходомм з Туреччини вчора ввечері, 22 квітня. Хлопець виявився не тільки популярним блогером, а й учатником популярних реаліті-шоу в Росії - "Дом 2" і "Весільний Розмір 2".
"Отримав і заборону, і тему для хайпу. Під час бесіди з прикордонниками росіянин підтвердив факт перебування на тимчасово окупованій території АР Крим в 2016 році, і повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску "Керч",- йдеться в повідомленні.

фото: МВС України
фото: МВС України

Росіянину заборонили в'їзд в нашу країну терміном на 3 роки.

"За порушення вимог Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» росіянину заборонили в'їзд в Україну строком на 3 роки", - повідомили у відомстві.

Затриманим блогером виявився Сергій Пинзар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірку" Балканського рубежу " Пампушного не пустили в Україну після зйомок в анексованому Криму

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Путінського підлабузника видворили з України разом з медалями про "повернення" Криму

Також «Знай.иа " писав, що Знаменитій російській артистці заборонили в'їзд Україні: полетіла зворотним рейсом