Ведучий романтичного проекту Григорій Решетник показав обличчя свого молодшого сина з відпочинку. Нове фото він опублікував в Instagram.

Григорій Решетник відправився з сім'єю на відпочинок на Мальдіви. Показати перший кадр з райського острова він вирішив саме зі своїм наймолодшим членом сім'ї.

Чарівного блакитноокого малюка Сашу Григорій тримає на витягнутих руках на тлі басейну і безкрайнього океану і блакитного неба. Хлопчик з цікавістю розглядає природу навколо себе. Ведучий пояснив, що чекав даної відпустки цілих 5 місяців.

Ймовірно, таке очікування було пов'язане саме зі зйомками 11 сезону проекту "Холостяк" і ведучий фізично не міг відлучиться на тиждень на відпочинок, адже зйомки ведуться тижнями безперервно.

"Maldives 🇲🇻. Ну, нарешті і я тут, цілих 5 місяців чекав Д Дарую сонечко Вам️️", - пише Решетник.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від малюка і зробили безліч компліментів чарівному хлопчикові. А деякі відзначили, що Саша росте копією тата.

"Це просто 💜🔥🔥🔥🔥 Сашуннняяя бомба🔥", " Який же він солоденький❤️", " Копія татусь❤👼гарного відпочинку вам⛵", " Ну такий гарний 😍", "Гарного відпочинку❤️", " Малюк як сонечко!🌞Гарного відпочинку! ❤ ️ ", "Моя мрія ❤️❤️❤️", " янголятко!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Заливако несподівано переключився на Решетника.

Як повідомляв "Знай.uа", учасниці "Холостяк 11" пустилися у всі тяжкі на побаченнях з Мішею Заливако.

Також "Знай.uа" писав, що коханий Мішиної Еллерт дізнався у Решеника все про"холостяка".