Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив трепетний спільний знімок з дружиною Лілією, відправившись на сімейну прогулянку в один з сонячних весняних днів. Так, артист разом з коханою відвідали колишню резиденцію Віктора Януковича Межигір'я, яку той займав з 2002 року по 2014 рік.

Подружжя, які влаштовують щоденні пробіжки і займаються спортом, вирішили провести дозвілля не менш активно, орендувавши велосипеди для поїздки по масштабній території. При цьому шоумен зізнався, що продажі велосипедів на рік зросли на 30% через локдаун, проте пара не поспішає купувати двоколісний транспорт, орендуючи його.

"Який кайфовий день! Кататися на великах і базікати!.. ❤️ @liliya_yama

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Продажі велосипедів за рік зросли на 30%, а ми все орендуємо...🥸"

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Хай щира усмішка завжди Ваша сяє, Міцного здоров'я ,щастя, Вам Бог посилає.", "Класнюки!! Ваш будинок", " Велосипеди, це чудова справа👏 👏 👏. Молодці❤️❤️, так тримати👏👏👏".