В Одесі помітили чергового "оленя" парковки. Представник особливої породи "парнокопитних"засвітився в парку "Юність".

Відповідне відео оприлюднили в телеграм-каналі "Одеса як вона є".

Так, чоловік на іномарці не придумав нічого кращого, ніж заїхати на пішохідну зону в парку. При цьому незрозуміло, як він спокійно минув шлагбаум.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Незадоволені таким егоїстичним вчинком одесити перекрили проїзд водієві і стали паралельно дзвонити в поліцію.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

"Із зоопарку втік дикий олень. За повідомленнями очевидців, він знаходиться в автомобілі Форд Фокус в парку Юність.
Особливі прикмети - посміхається і тупить",- написано в повідомленні.

Чим все закінчилася - історія замовчує.

"І ззаду щоб хтось встав, щоб не поїхав!", "Я думав реально вліз у фокус і сидить там. А виявилося все прозаїчно, ну що ж нехай його якісно пенітрують", "А шо таке, я ехаю отдыхац на морэ"," і знову ж змушений додати, для тих хто багато розмовляє на рахунок мотоциклістів, напевно ж мотоциклісти винні в тому що вони по парковій зоні катаються", " Оленя стадо баранів та овець оточило. Загалом звичайний зоопарк", " це все Google карти і навігатор !)) ", "Б*ять, я спочатку подумала реально", " витягнути його і в клітку на ланцюг! Дибіл б.....ть", "ось це добре, атмосфера добра )", "Терміново на кастрацію цього 🦌 оленя", "ні, чому то коли прочитав заголовок то саме про такого оленя і подумав (" , - писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кияни епічно покарали героя парковки: сміттєвий душ в обмін на нахабство. У Києві черговий "герой парковки" отримав заслужене покарання за свою хамську поведінку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях олені парковки змусили дітей бігати трасою: до школи - по зустрічній. Щоб обійти гори снігу з брудом, діти і дорослі змушені виходити на проїжджу частину

Також «Знай.иа " писав, що Харківські комунальники оригінально покарали героя парковки: "треба було зверху ставити". У Харкові комунальники провчили "героя парковки", який заважав їх роботі.