Відома українська співачка, яка на даний момент проживає на території Російської Федерації, Ані Лорак дала відверте інтерв'ю, де вирішила розповісти історію всього свого життя.

Кілька років дівчина не коментувала своє розлучення з колишнім чоловіком Муратом, лише обмовилася під час розмов з журналістами.

Ані Лорак і Мурат, фото: Viva
Ані Лорак і Мурат, фото: Viva

Зараз же вона готова про це розповісти, і почала з того, що це була любов з першого погляду, після чого була написана популярна композиція "З першого погляду".

Перебуваючи в Туреччині, до неї на зустріч вийшов незнайомець, який відразу почав рекламувати один з готелів, кажучи, що там хороша музика. Зав'язалася розмова, і Ані Лорак запитала у чоловіка, як у них в готелі з музикою, на що він їй відповів: "А ти що, можеш заспівати".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Співачка відповіла, що це дуже дорого, але, його це не збентежило, і він нахабно відповів: "Скоро ти будеш співати безкоштовно і тільки для мене".

Потім стало відомо, що в готелі відпочиває зірка, і чоловікові сказали організувати вечерю. Він не знав, що це буде та сама дівчина, і йому було дуже соромно за минулу розмову.

Вони обмінялися телефонами, і так зав'язалися Їхні стосунки. Ані була дуже рада, що це нарешті вільний чоловік, і що у них все налагоджується.

Через деякий час він переїхав до Києва, без знання російської мови і друзів, і почався туристичним бізнесом. Кароліна вирішила зробити йому сюрприз і купила ресторан за 500 тисяч доларів.

Потім народилася дитина - дівчинка Софія, хрещеним якої став Філіп Кіркоров. Жінка присвятила всю себе вихованню дитини, але, при цьому не забувала і про кар'єру.

Мурат був хорошим батьком, але, вже було зрозуміло, що чоловік занурюється в бізнес, і менше проводить часу з дитиною.

Кароліна зрозуміла, що їм потрібно перебиратися в Москву, так як там багато роботи і більше перспектив.

"Я повинна перебувати в Москві більшу частину часу, треба розвиватися. Я відкрито йому сказала: "Треба в Москву", на що він відповів: "У мене робота. Я не можу все так кинути, тут стільки справ" - розповідає дівчина.

Пізніше співачка зрозуміла, що саме його зупиняло в Києві - інша жінка, з якою його застали в одному з київських барів.

"Це був складний період життя. Це було крах моєї сім'ї, драма".

Чоловік намагався зберегти шлюб, але, Кароліна була налаштована рішуче, і вони подали заяву на розлучення.

Мурат і далі живе в Києві, але, при цьому постійно намагається бачитися з дочкою, і вони зараз друзі, якщо так можна сказати.

Чи є у дівчини стосунки зараз-говорити вона не захотіла. "Нехай це залишиться таємницею" - заявила вона в кінці.

Раньше "Знай.ua" розповідав про те, що Ані Лорак позувала в чорній сукні з глибоким декольте, а фанати відзначили, що останнім часом артистка не схожа сама на себе через пластичні операції.

Також знаменитість вирішила показати фанатам в Instagram новий склад проекту" Голос 7 " російської версії.

А ще Лорак вирушила в Лондон і виставивши стильний кадр, попросила фоловерів кілька разів подумати і вибирати своє.