Стало відомо про те, що 81-річна пенсіонерка вирішила податися в блогери, і створила собі аккаунт в соціальній мережі TikTok. Бабусі вдалося набрати понад 55 тисяч шанувальників.

Ніна ніколи не була співачкою, зіркою телебачення і так далі. Навіть не замислювалася про це. У сферу блогерства потрапила в 81 рік.

Проживає жінка в селі на Вінниччині, і онуки їй допомагають вести свою сторінку в соціальній мережі TikTok, даючи якісь поради.

Приваблює своїх шанувальників далеко не гламурним життям або хайпом, а душевністю.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У своїх роликах пенсіонерка розповідатиме про війну, Сталіна, а також молодість. Весь домашній побут показаний в публікаціях: як бабуся Ніна перебирає цибулю, ріже капусту, або ж просто господарює на городі.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

В одному з відео вона знайшла вишиванку, якій вже більше ста років. Її навіть хотіли купити за великі гроші, але, пенсіонерка не змогла її продати.

Пенсіонерка-блогер, фото: скріншот
Пенсіонерка-блогер, фото: скріншот

"Сорочку продати - це як маму продати, тому що це мамина робота" - розповідає жінка.

Не можна не відзначити, що пенсіонерка стежить за трендами, і в деяких роликах вона танцює зі своїми онуками, або ж співає давні пісні з подругами.

Нагадаємо, раніше Оптимус Прайм у спідниці-Українська пенсіонерка одягла маску трансформера і стала зіркою мережі.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Павло Зібров уклав популярного блогера одним ударом: вусатий Шварценеггер.

Також "Знай.ua" писав, що 88 - річна бабуся підкорила TikTok божевільними танцями - "я трохи недієздатна".