Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 20 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість влаштувала пікантну фотосесію в дзеркалі власних світлих апартаментів, примірявши білосніжний міні-топ, труси із завищеною талією і лаковані черевики на товстих підборах.

Красуня доповнила спокусливий образ ніжним нюдовим макіяжем, грайливо розпустивши довге світле волосся і покрасувавшись стрункою фігурою в різних позах. Зірка зізналася, що просто хоче похвалитися новим взуттям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"new boots

(нові чоботи)"

Фолловери засипали Соню компліментами: "Бомба ❤️🔥така красива квітка розквітла", "Коли купила нове дзеркало😄🥰", "Ніжки🔥", "Сексуальна красуня😍😍❤️🔥", "Яка ж красива😍".