Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила архівне відео, уривок одного з випусків шоу "Орел і Решка", яке і принесло Регіні величезну популярність. Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, згадуючи, як побудувала власний перший будинок в непрохідних джунглях.

Разом з провідником у лісі зірка спорудила курінь з пальмових гілок, бамбука, якихось палиць. Красуня зізналася, що на початку шляху їй було нелегко, проте вона сама вибрала таку професію, а зараз лише радіє тому, як труднощі стають перемогами.

Варто відзначити, що кар'єра Тодоренко як ведучої "Орел і Решка" почалася ще в 2014 році - знаменитість брала участь у всіх сезонах шоу аж до 2017 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я побудувала будинок!

Так! Свій перший будинок я побудувала в джунглях. Це був курінь з пальмових гілок, бамбука, якихось палиць🙈 😆. Сьогодні мене запитали: "чи важко було на початку шляху?"

Кожен раз , коли мені ставало важко, я згадувала, що сама вибрала таку професію. І мене радує, коли пройдені труднощі перетворюються на Перемоги. 💪🏻

Як ви вважаєте, у вас важка робота або легка?"