Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу".

Так, ще одним несподіваним бонусом від артистки став кліп на пісню "Красиво" і її відверте інтерв'ю шоу "Життя відомих людей", де Тіна розповіла, чому вирішила кардинально змінити стиль і навіть відповіла на кілька запитань про особисте життя.

Зірка зізналася, що кілька разів її відвідували думки закінчити свій творчий шлях, іноді красуня відчувала, ніби їй нічого сказати своїм шанувальникам. Також Кароль видала, що періодично знаходиться в стані закоханості, хоч може про це нікому і не розповідати. До слова, артистці вже не перший рік приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фоловери залишилися в захваті від інтерв'ю Тіни: "Оо так, це божественно♪ Тіна молодець що переборола себе, а еще вона сказала що закохана♪", " обовязково виправдається той різик, на який пішла Тіна, змінивши стиль своїх пісень. Я вірю❤️❤️❤️", "Мені дуже подобається нова Тіна 🔥💜", "Я так чекала живого виконання нового альбому Тіни! Ура�🙌�".