Стало відомо про обман, який відбувається на Укрпошті в Дніпропетровській області. Співробітники самостійно вирішили зробити собі обідню перерву.

Стався цей інцидент у Зеленодольській ОТГ, що на Дніпропетровщині. На вході до установи написаний графік роботи, де великим шрифтом зазначено, що поштове відділення працює без перерви.

Укрпошта, фото: Telegram
Укрпошта, фото: Telegram

Однак, по всій видимості у співробітників підприємства інше бачення на це ситуацію. Вони вирішили не дотримуватися цього правила, і нікого не попередивши зробили собі годинну обідню перерву.

Якщо підійти до будівлі ближче, то на ньому красується напис, надрукований просто на принтері: "Обід 12:00-13:00".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Укрпошта, фото: Telegram
Укрпошта, фото: Telegram

Виходить, що вони можуть коли завгодно наклеїти таке оголошення і піти, а клієнти почекають.

Як це було, наприклад, цього разу. Приблизно 6 людей прийшли на пошту о 12: 00, і були змушені чекати ще годину під дверима, поки хтось повернеться з обіду.

Новина про це була опублікована в Telegram-каналі "Чорний список". Надіслав цю новину користувачів також прикріпив докази, у вигляді фотографій.

На першому знімку видно графік роботи Пошти, офіційний. А на другому вже приклеєне на двері оголошення.

Нагадаємо, що раніше, в Кривому Розі співробітника Укрпошти відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою, а також не захотіла надягати захисну маску.

Скандал почав набирати обертів, і дівчина була звільнена з підприємства.

Нагадаємо, раніше "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Укрпошту" зобов'язали доставляти пенсії українцям, - Котенкова.

Також "Знай.ua" писав, що Підвищення пенсійного віку та перерахунок тарифу на доставку: як зміниться життя пенсіонерів з 1 квітня.