В Одесі, 20 квітня, стався нещасний випадок. Там, під час алкогольної вечірки з 5-го поверху випала 17-річна дівчина. Одеситка дивом вижила після падіння. Свідки викликали швидку і потерпілу доставили в лікарню.

Детальніше про це розповіли у випуску програми "Свідок".

Як розповіли мешканці будинку, то дівчина випала близько півночі, а перед цим всі почули глухий звук. Виявилося, що Соня відпочивала, ймовірно, у свого хлопця Вадима.

За словами сусідів, 20-річний юнак часто кличе до себе друзів. Цей вечір не став винятком. На цій вечірці їх було всього троє: Вадим, його друг і Соня.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Друзі пили горілку, в один момент друг пішов, а господар квартири відправився на кухню, коли почув, як відкрилися балконні двері, а потім і стукіт. Хлопець побіг на балкон і коли побачив, що Соня випала вилетів на вулицю.

Падіння дівчини побачила жінка, яка вигулювала собаку, вона і викликала "швидку" і поліцію.

Сам же Вадим не відходив від Соні і плакав. Благав медиків врятувати її.

Поліція не відкрила кримінальне провадження з тієї причини, що дівчина випала з балкона сама в стані сп'яніння. А ось її матір підозрюють у невиконанні батьківських обов'язків, на неї складено адмінпротокол.

Зараз Соня йде на поправку і її скоро випишуть з лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дівчинка застрягла на шаленій висоті, рятувальники посивіли: один рух – і на бетоні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка посварилася з матір'ю і застигла на краю балкона: копи навчилися літати

Також «Знай.иа " писав, що За крок від самогубства: жінка спробувала викинутися з вікна через сварку з матір'ю