Українцям запропонували порівняти всесвітньо відомого голлівудського актора Брюса Вілліса з 90-х і зараз.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий колаж-порівняння, на якому помістили фотографії актора зроблені в далекі 90-ті і зараз.

Аудиторії запропонували порівняти знімки голлівудського актора. Головною відмінною рисою між фотографіями є навіть не пережиті роки, а те, що "міцний горішок" по молодості ще носив шевелюру.

"Брюс Вілліс в 90-х і зараз

Так, колись "Міцний горішок" мав досить стильну зачіску. Друзі, а ви любите фільми з цим актором? Діліться в коментарях",- написано в пості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мій улюблений актор", " я БВ люблю саме звідти з 90, ми ровесники, і з Кевіном Костнером, теж давня любов і Демі Мур...так багато хто❤️", "Брюс Вілліс красень був, ним і залишився 👏👏😍😍❤️", "Я його обожнюю😍😍😍", "Теж хороший актор", "Красавчик", "так, раніше дивувалася,але зараз дивлюсь українські,мені більш подобається.❤️", "Все одно красунчик", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Брюс Вілліс "позбувся" шикарного особняка, про такі хороми можна тільки мріяти, фото. У шикарному будинку площею близько 830 квадратних метрів є п'ять спальних і вісім ванних кімнат

Як повідомляє портал «Знай.иа» Брюс Вілліс перетворив голову улюбленої дочки в" Міцний горішок " - ось до чого доводить ізоляція, відео. Брюс став справжнім перукарем і змінив образ дочки Таллули Белль.

Також «Знай.иа " писав, що Красиві чоловіки 90-х були "персиками в шоколаді" - дитячі фото Шварценеггера, Брюса Вілліса і Ван Дамма. Красиві чоловіки 1990-х в дитинстві були справжніми "персиками в шоколаді". Милі фото з дитинства серйозних чоловіків.