Клієнти "Укрпошти" годину чекали на вулиці, поки співробітники відпочивали: ось яка черга зібралася

Стало відомо про обман, який відбувається на Укрпошті в Дніпропетровській області. Співробітники самостійно вирішили зробити собі обідню перерву.

Укрпошта, фото: Facebook
Укрпошта, фото: Facebook

"Я вірю в свою армію": українці потужно підтримали захисників на передовій

У 93-й ОМБр Холодний Яр розповіли про новий флешмоб, який стрімко набирає популярність серед українців. Суть – підтримати українську армію добрими словами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Мін'юст витратить 6 млн на мийку машин, позови та почесні грамоти

Поки профільне управління Верховної Ради витрачає сотні тисяч гривень на прапори, кавоварки та сир Фета, Міністерство юстиції реєструє тендери на мільйони. Наприклад, недавній лот "Технічне обслуговування та ремонт офісної техніки" обійшовся в більш ніж 1,2 млн, а ремонт іномарок – ще в 495 тис.грн.

Міністерство юстиції України - фото Уніан
Міністерство юстиції України - фото Уніан

Відкладати "на старість": як працюватиме пенсійна система в Україні

Українцям презентували концепт роботи майбутньої системи пенсійних накопичень. Про це стало відомо завдяки новій публікації пресслужби Міністерства соціальної політики України.

українці, скріншот з відео
українці, скріншот з відео

Які пільги отримають військові на випадок мобілізації: збереження зарплати, скасування штрафів та інші деталі закону

Президент Володимир Зеленський підписав законопроект про призов на військову службу резервістів в особливий період. Це означає, що в Україні запроваджується новий вид військової служби, який передбачає призов резервістів без мобілізації.

українські військові, фото з Facebook ООС
українські військові, фото з Facebook ООС