Американський репер Снуп Догг натякнув, що курив марихуану з колишнім президентом США Бараком Обамою. Такі слова пролунали у його новій пісні Gang Signs.

Снуп Догг у своєму новому треку так і заспівав - "вживав з Обамою". Крім того, у 2014 році музикант вже говорив про те, що приймав наркотики в Білому домі. Про це пише DailyMail.

49-річна легенда репу днями випустив свій новий 10-трековий альбом From Tha Streets 2 Tha Suites. Невідомо напевне, чи Снуп насправді курив марихуану з президентом чи першою леді, але він зізнався, що це було у Білому домі.

Снуп Дог і Барак Обама
Снуп Дог і Барак Обама

Водночас про те, що він курив у ванній кімнаті Білого дому репер розповів в епізоді GGN: Double G News Network 2014 року з Джиммі Кіммелом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Повне ім'я музиканта - Кальвін Кордозар Бродус-молодший. У 2015 році він перейшов у бізнес-сферу лікарської галузі, зареєструвавшись, як міноритарний інвестор у каліфорнійській службі доставлення канабісу Eaze.

Цього ж року Снуп Догг запустив цифровий медіабізнес, орієнтований на новини марихуани, Merry Jane. А згодом і випустив власну торгову марку продуктів, серед яких були квіти марихуани, концентрати та їстівні продукти під назвою Leafs By Snoop.

Нагадаємо, помер онук Снуп Догга: родина у важкому траурі, шанувальники не стримують сліз. Хлопчик прожив всього 10 днів

Як повідомляв портал "Знай.ua", брутальні дідусі: 13 зіркових красенів, які зламали стереотипи про чоловіків. Показали 13 зіркових красенів, які виявилися дідусями

Також "Знай.ua" писав, Тупак повернувся з того світу: фанати опублікували знімок постарілого репера. Конспірологи знайшли докази, що знаменитий репер пережив перестрілку в Лас-Вегасі