Народна артистка України, співачка Катерина Бужинська поділилася з багатотисячною армією шанувальників зворушливими фотографіями з чоловіком Димитаром Стойчевим на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що в п'ятницю, 23 квітня, зіркова пара святкує сьому річницю весілля. На опублікованих в соцмережі архівних знімках Катерина і Димитар виглядають дуже щасливими і радісними, адже в той день вони стали чоловіком і дружиною.

"7 Річниця весілля – це привід знову відчути себе молодятами 🙈 Хоча сьома річниця весілля – не "кругла", та все ж дуже значима дата. Число сім люди здавна наділяли особливими властивостями. Ця цифра провіщає щасливе майбутнє парі, яка зуміла зберегти свою любов і благополучно перетнути цю позначку подружнього життя. Приймаємо привітання ❤️❤️", - написала Бужинська.

"Красива дата 😍 - у нас сьогодні 6-я річниця)", "Сьогодні 7 років вашій родині, вітаю вас з мідним весіллям!", "Будьте щасливі! Кохайте і будьте коханими ❤️❤️❤️", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катерина Бужинська з чоловіком, фото з Instagram

Нагадаємо, Катерина Бужинська присоромила зіркових колег у політиці: "Навіщо всі лізуть?!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Бужинська розповіла про болісне розлучення: "Всі чоловіки – тварини".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Бужинська вперше розповіла про трагедію в шлюбі та чоловіка-тирана: "Змусив зробити аборт в 19".