На суперфіналі "Голосу країни", який відбудеться вже в неділю, 25 квітня, команду Монатіка представить один з найсильніших учасників Тьома Паучек.

Відео з підготовки виступу з'явилося на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що вже завтра українці побачать фінал головного пісенного конкурсу країни "Голос країни", в якому за звання переможця змагатимуться одразу 4 вокалісти. Команду Наді Дорофєєвої представить Сергій Лазановський, Тіну Кароль - Юлія Тимочко, Олега Винника - Сергій Нейчев, а Монатіка – Тьома Паучек.

Останнього глядачі вважають одним з найсильніших учасників за весь проект і пророкують йому перемогу в суперфіналі. І не дарма - адже Тьома Паучек вже давно займається музикою, самостійно робить аранжування і дає нове життя народним українським пісням.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Однак, чи принесе перемогу Монатіку цей учасник, вдасться дізнатися лише по завершенню суперфіналу в неділю, 25 квітня.

Щоб скрасити очікування глядачів, "Голос країни" вирішив показати процес підготовки учасника до виходу на сцену. Він постав в оригінальному білому костюмі з написами і вже традиційних для себе панамці і окулярах.

У коментарях практично всі глядачі підтримали учасника і напророкували йому перемогу в суперфіналі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль покрутила стегнами під народну пісню на "голоси країни" від справжнього козака: "переможець".

Як повідомляв портал Знай.uа, названо імена суперфіналістів "Голосу країни".

Також Знай.uа писав, що Тема Павучок підкорив тренерів "Голосу країни" народною піснею.