Відома українська скрипалька і співачка Ассія Ахат порівняла процес вакцинації в Україні та США.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Ассія Ахат вже багато років відома українцям завдяки блискучій кар'єрі скрипальки і музичним композиціям. Незважаючи на свої 55 років виглядає вона на всі 30, про що говорить як її обличчя, так і фігура. Крім цього, дівчина дуже любить подорожувати.

Асія Ахат, фото Instagram
Асія Ахат, фото Instagram

Нещодавно скрипалька повернулася з тривалої поїздки в Майямі, штат Флорида, США, і вирішила поділиться своїми враженнями з шанувальниками. На своїй сторінці в Instagram Ассія Ахат написала, що дуже рада була повернуться в рідну Україну, де її чекали улюблені і родичі. Однак, співачку сильно засмутив прогрес з вакцинацією на батьківщині.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"І як сумно від того, що вакцинація в Україні в зародковому стані. У США вже зараз прищеплюються всі бажаючі - і зовсім дорослі люди і молодь", - написала Ахат.

Пост Ассії Ахат в Instagram / скріншот
Пост Ассії Ахат в Instagram / скріншот

Вона зазначила, що вакцинуватися чи ні – відповідальний вибір кожної людини. Однак, важливо розуміти, що, якщо відмовитися від процедури, можуть наздогнати не зовсім приємні наслідки у вигляді важкої форми захворювання коронавірусом. Ассія також заявила, що їй пощастило зіткнутися з легкою формою COVID-19.

У коментарях шанувальники скрипальки висловили свою думку з цього приводу, причому вони абсолютно відрізнялися один від одного.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ассія Ахат взялася за Голлівуд, в напарниках 17-разовий лауреат Греммі.

Як повідомляв портал Знай.uа, подруга Ірини Білик Ассія Ахат випустила кавер на відомий український хіт.

Також Знай.uа писав, що відому українську виконавицю і скрипальку Асію Ахат терміново госпіталізували.