Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 25 квітня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 23 квітня, залишився колишнім і становить 28,06 гривень. Курс євро також залишився на тому ж рівні і становить 33,81 гривень.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Курс валют на неділю 25 квітня

- 1 Долар США - 28,0642 гривень;

- 1 Євро-33,8103 гривні;

Курс долара
Курс долара

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Для такого типу як українська економіка низька інфляція зараз взагалі неможлива, - Кущ. Всі дії Нацбанку, які спрямовані на зниження інфляції — це фактично боротьба з ціновою динамікою на світових ринках. Так заявив економіст Олексій Кущ у своєму блозі " чесний погляд на економіку» і пояснив, чому зараз в Україні неможлива інфляція і як це пов'язано з сировинними ринками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ми ображаємося, що наша тарифна політика визначається вимогами МВФ, - Толкачов. У сучасному світі кожній державі дуже важливо зберігати свої інтереси і слідувати попередньо заданому курсу, інакше є ризик опинитися на поводі у більш впливової і сильної держави.

Також «Знай.иа " писав, що "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.