Відомий український співак Дзідзьо заявив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, артисткою Slavia. Він розповів подробиці в міні-інтерв'ю для Каті Осадчої.

Виявилося, що розрив стався через пару місяців після початку Ярославої сольної кар'єри. Пара не разом вже 9 місяців.

"Тема важка. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Дев'ять місяців ми не разом. Ми хочемо це зробити красиво. Прийняли рішення тверезо, розумно, обмірковували і зрозуміли, що так буде краще. Я давно хотів розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати один одного. А часом, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати йому волю", - сказав Dzidzio.

При цьому в недавньому інтерв'ю сама Ярослава говорила, що про розлучення мова не йде. Хоча і робила зізнання, що ще в 2018 році навмисно поставила на паузу свою кар'єру заради чоловіка.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружина DZIDZIO співачка Slavia в 2018 році свідомо "провалила" виступи на шоу "Х-фактор", щоб не злити чоловіка. Артистка і раніше говорила, що Михайло Хома був проти її кар'єри. Однак з'ясувалося, що Дзідзьо забороняв їй заявляти про себе, ходити на шоу і спілкуватися з журналістами і хотів, щоб вона займалася тільки сімейним вогнищем.

"я в тренувальний табір пройшла, а потім провалювала виступи свідомо, тому що розуміла, що він цього не схвалить", - заявила співачка.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор