Ні для кого не секрет, що в Україні через низку карантинних обмежень і припинення роботи деяких секторів економіки, люди зустрілися з фінансовими труднощами. Виявилося, що проблеми з грошима не тільки у простих людей, але навіть і народних обранців - депутатів Верховної Ради.

Журналісти поспілкувалися з деякими "слугами народу" і спробували дізнатися про їх найдорожчу покупку за минулий місяць.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікували в Telegram-каналі "Інсайдер UA".

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Питання журналістів звучало так - ваша найдорожча покупка за останній місяць.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо немає в пам'яті, значить нічого дорогого не було. Я б пам'ятала", - заявила міністр соцполітики України Марина Лазебна.

Марина Лазебна, скріншот YouTube
Марина Лазебна, скріншот YouTube

"За останній місяць, на продукти", - Гео Лерос (Слуга народу).

"Пляшка вина, гривень 900, тисяча, таке дороге вино. Але можна собі дозволити, тому що у нас з дружиною є свої свята маленькі", - Олександр Качуба.

"Купувала одній своїй близькій людині набір Lego, за по моєму 3 тисячі гривень", - Роксолана Підласа (безпартійна).

Роксолана Підласа, скрін із Фейсбук
Роксолана Підласа, скрін із Фейсбук

"Я у Львові, у мене є ряд магазинів, які продають книги. Те, що я купив тоді конкретно це коштувало 2500 гривень. Це була колекція з трьох книг", - Святослав Юраш (Слуга народу).

"Мені особливо нічого не потрібно. Все є", - заявив Микола Тищенко (Слуга народу).

Микола Тищенко / фото: Facebook
Микола Тищенко / фото: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що в неділю, 25 квітня, Одеська область вийде з "червоної" зони епідеміологічної небезпеки і потрапить до "жовтої" карантинної зони. Про це повідомив міністр КМУ Олег Немчинов у мережі Facebook.

За словами Олега Немчинова, Державна комісія прийняла рішення скасувати з 00 години 00 хвилин 25 квітня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Одеської області. 25 квітня там діятимуть обмеження "жовтої" зони.

Раніше повідомляли, нинішній склад НКРЕКП - це прояв некомпетентності та корупції – Тимошенко.

Як повідомляв Знай.иа, харків'янам показали декларацію старшого сина Кернеса - вам краще присісти.

Знай.иа писав, ТСК вивчає обставини отримання головою НКРЕКП Тарасюком 1,8 млн грн від компанії-фігуранта антикорупційних розслідувань - нардеп.