Євген Кошовий та Юрій Ткач на сцені "Вечірнього Кварталу" показали сценку повернення українців з "оздоровчого" єгипетського відпочинку.

Відповідний ролик з'явився на сторінці "Квартал 95" в Instagram.

У новому виступі гумористи "Вечірнього Кварталу" дозволили глядачам уявити, яким буде перший відпочинок в Єгипті після скасування карантину.

Євген Кошовий і Юрій Ткач на початку постали в образі українських туристів, які прийшли на реєстрацію на рейс підшофе. Якщо Кошовий був ще в більш чи менш адекватному стані, то Ткач ледве пересував ноги і був абсолютно втрачений. Він спочатку не зміг розібратися в табло рейсів, після чого заплутався в обмежувальній стрічці і виклопотав напад паніки.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Євгену постійно доводилося заспокоювати свого супутника і допомагати йому в пошуку документів і під час огляду валізи. А коли Ткач дізнався, що дьюті-фрі закритий, то перестав дихати і спробував зупинити серце. Під час спілкування Кошового зі співробітником аеропорту, Ткач хотів справити нужду прямо в залі, а коли його попросили дотримуватися правил, то просто надів маску.

Однак головний сюжетний поворот чекав глядачів в кінці-виявилося, що нібито українські туристи є пілотами рейсу, на який намагалися пройти реєстрацію.

Нагадаємо, що Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "співачки з мене не вийшло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кличко, Ляшко, Янукович, Ківа та інші заспівали для "кварталу": "щовечора...".

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач наростив зелене волосся і переплюнув Біллі Айліш: "краса страшна сила".