У Росії в селі Караулово Нижегородської області два приватних будинки розійшлися навпіл через провал грунту.

Про це повідомляє телеграм-канал LIFE SHOT, посилаючись на "Нижній №1".

Повідомляється, що будинки тріснули з-за карстового провалу. Частина будинків скотилася в яр, а інша залишилася на колишньому місці.

На щастя, ніхто не постраждав. Люди, чиї будинки зруйновані, зараз тимчасово розселені в маневрений фонд. Сусіди спішно покинули свої оселі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На місці працюють спецслужби: оглядають газове обладнання на предмет пошкодження.

За інформацією МНС це схід грунту. Тобто гігантський зсув.

"Очманіти", " Кошмар 😨", "російське роздолля, російська туга", "Карст? Зараз буде будинок на обриві. Вид з вікна буде краще", " через що так? Грунтові води?", "По виду як розлом породи стався...а там незрозуміло, що це було...і слава Богу, що тільки два будинки", "я раніше таке бачила, але будинки поруч з яром були. Хто відповідальність за це понесе? У Союзі вже б сіли. Де геологи, геофізики????? Або знову так зійде все з рук?", "Це чого? Портал в пекло", "чула десь що такі обвали через те, що людина видобуває нафту та інші природні ресурси", " карстова печера обрушилася. Грунтові води по весні піднялися і підмили звід. Звичайна справа в цих місцях. Часто-густо", - писали в коментарях користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Хмельницьким трагічно загинув чоловік: знайшли в ямі з силосом. У Хмельницькій області під завалами силосної ями загинув чоловік, двоє були травмовані.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Десятки львів'ян живуть за крок від безодні, страшно засипати- "прокинемося під завалами". У Львові неподалік від центру міста вирили великий котлован, який загрожує зсувами.

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому під житловим будинком відкрився гігантський портал в пекло, люди тремтять від страху ночами. У мікрорайоні Озерна у Хмельницькому утворилася прірва через масштабний зсув ґрунту. Вона щільно прилягає до фундаменту багатоповерхівки.