Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 26 квітня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 23 квітня, залишився колишнім і становить 28,06 гривень. Курс євро також залишився на тому ж рівні і становить 33,81 гривень.

Долари, фото - Qcostarica.
Долари, фото - Qcostarica.

Курс валют на понеділок 26 квітня

- 1 Долар США - 28,0642 гривень;

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

- 1 Євро - 33,8103 гривні.

курс долара і євро. Фото: скриншот Youtube
курс долара і євро. Фото: скриншот Youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Для такого типу як українська економіка низька інфляція зараз взагалі неможлива, - Кущ. Всі дії Нацбанку, які спрямовані на зниження інфляції — це фактично боротьба з ціновою динамікою на світових ринках. Так заявив економіст Олексій Кущ у своєму блозі " чесний погляд на економіку» і пояснив, чому зараз в Україні неможлива інфляція і як це пов'язано з сировинними ринками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро. Названі дати, коли це станеться.

Також «Знай.иа " писав, що "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.