Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Знаменитість порадувала численних шанувальників радісною новиною - Надя дебютувала в якості зіркового тренера на улюбленому вокальному шоу українців "Голос країни 11" і перемогла в проекті разом зі своїм підопічним Сергієм Лазановським з Івано-Франківської області. Так, артистка вже встигла отримати привітання від колег і друзів, а також не приховувала радісних емоцій.

Зірка зізналася, що бачить у Сергія не тільки талант, а й добре серце, а також зазначила, що перемогу вокаліста збирається відсвяткувати в його рідних Попельниках. Також Надя подякувала тренерам-конкурентам: Тіні Кароль, Монатіку та Олегу Виннику, організаторам шоу та своїм фанатам.

"ПЕРЕМОГА ♥️

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Сергія @s. lazanovskyi_ridnyi є щось більше, ніж талант і красивий голос. У нього дуже велике серце, щира і чесна душа.

Таких людей одиниці і Сергій - неймовірний приклад для кожного. Я була щаслива попрацювати з тобою і доторкнутися до твого таланту! Сьогодні глядачі обрали голос і душу країни на @goloskrainy_official ❤️

Офіційно заявляю, відсвяткуємо перемогу на батьківщині Сергія! Попельники, чекайте 🔥

А альтернативним переможцем, якого обрали глядачі, став мій Андрій Науменко @naumenkoandrii !! Всім рок 🤟 🏻

Нескінченна любов всій команді, що працює над шоу @goloskrainy_official, окрема любов - @zavaduk ❤️
І найкращим тренерам, які зробили цей сезон особливим @monatik_official @tina_karol @olegg.vynnyk 💔"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.