Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, звідки артистка вже встигла виставити безліч фото в бікіні, проте її новий кадр виявився, мабуть, відвертішим за знімки в купальнику.

Так, зірка позувала біля вілли, насолоджуючись спекотним сонечком і пісочком під ногами, примірявши міні-топ гірчиного кольору, чорний капелюх і парео з квітковим принтом. Шанувальники Насті встигли помітити і пікантну деталь - красуня забула надіти спідню білизну, демонструючи оголені стегна з-під парео.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Закрити очі і розчинитися в моменті 🏞"

Фолловери не пройшли повз: "і не забути надіти труси😜 🙈", "розсікаєш без трусів?", "Ніжки стегенця"," Ось це ляха величезна", " а що по білизні??😂 😂 ", "Без трусиків?)))", "А де труси", "Карколомна🔥🔥".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.