Відома українська співачка Slavia, а також артист Михайло Хома прийняли рішення розлучитися. Вони були разом більше 20 років, але, весілля зіграли лише відносно недавно. Що стало причиною.

Познайомилися вони ще в музичному училищі. Дівчина спочатку не звернула на нього увагу, так як була постійно зайнята навчанням. Вперше поговорити їм вдалося на одному з фестивалів.

Юні студенти заповнювали анкети, як раптом, перетнулися поглядами: "Він мене запросив на дискотеку, і на дискотеці запросив на танець, обійняв мене, і вже до кінця вечора не відпускав" - розповідає дівчина.

Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів
Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів

Зустрілися знову вони лише 1 вересня, але, відносини не задалися. Дівчина вирішила, що навчання найважливіше, і вони з Михайлом почали один одного дражнити, можна навіть сказати трохи вражали.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На другому курсі вони почали зближуватися, часто гуляли і ходили в різні заклади, розмовляли. В один момент Михайло запропонував зустрічатися Ярославі, і відносини почали розвиватися стрімкіше.

Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів
Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів

Коли Дзідзьо вперше запросив майбутню дружину в гості, він дуже хвилювався, навіть Виправ самостійно штори, а на останні гроші купив продукти на стіл.

Минув час, пара після закінчення університету переїхала з комфортного житла у Львові в сьемную квартиру в Києві. Дівчині було особливо важко впоратися з цими змінами.

"Був короткий проміжок часу, півроку по-моєму, що ми розїхалися. Почала працювати в Палаці культури, де з дітками працювала. Михайло спочатку жив на студії, і мені хотілося бути постійно поруч з ним. Я до нього приїжджала, і завжди хотіла залишитися" - розповідає Ярослава з одному зі своїх інтерв'ю.

Дівчина завжди мріяла про ідеальну сім'ю, що не повторить долю своїх батьків, і з майбутнім чоловіком у них буде ідилія. Саме з Михайлом вони і бачила свою сім'ю.

Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів
Дзідзьо в молодості, фото: особистий архів

Потім вони створили свою групу, яка мала колосальний успіх у Західній Україні. Вони виступали на корпоративах, весіллях. Напрацьовували впізнаваність, після чого група розпалася, і Михайло почав сольну кар'єру, вже Як Дзідзьо.

Жінка пішла на другий план, і стала домогосподаркою.

У 2013 році пара зважилася на весілля, після 13 років відносин. Спочатку все складалося добре, але, з часом Ярослава хотіла реалізовувати свої таланти, більше не хотіла сидіти вдома.

Дзідзьо ж був проти цього, він вважав, що дівчині це не потрібно, і буде краще, якщо вона буде сидіти вдома. Навіть після найменших висловлювань на публіці у них були невеликі сварки.

Дітей за 20 років шлюбу пара так і не завела, і Ярослава каже, що сам чоловік був проти цього.

Ось, днями, в одному зі своїх інтерв'ю, Михайло Хома розповів, що вони з дружиною вже не разом 9 місяців, і готуються до офіційного розлучення. Сама ж співачка у численних інтерв'ю розповідала, що вони все ще разом, і у них просто складний період у відносинах.

Чоловік спокійно до всього ставиться, і каже, що хоче красиво зробити розлучення, щоб не залишилося недомовленостей. Дівчина ж продовжує розвивати свою кар'єру, і має якийсь успіх.

Її дебютна пісня, після якої шлюб і почався руйнуватися, має успіх, тому Ярослава прийняла рішення продовжувати.

Нагадаємо, Дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком: поки чоловік колядує

Як повідомляв "Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

"Знай.uа" писав, Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми в жовтий купальник на березі океану: а чоловік де