Стало відомо про те, що частина України накрило негодою. На календарі 26 квітня, а Київську область і західну частину засипає снігом.

У мережі почали з'являтися фотографії і ролики з різних областей країни, на яких видно сильний снігопад. Весна не поспішає повертатися в Україну разом з теплом.

Синоптики раніше такий прогноз і давали на понеділок, 26 квітня. Найсильніше снігопади обрушилися на Карпати, західні та Черкаські області, а також Київську.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ось, наприклад, на горі Піп Іван Чорногірський зараз вкрай хмарно, тому видимість обмежена. Був зафіксований сніг, бурхливий вітер, а також температура повітря 5 градусів нижче нуля.

В Умані теж пішов сніг, за ранок намело відразу кілька сантиметрів. Однак, у зв'язку з тим, що на вулиці плюсова температура, він починає відразу танути.

Київська область постраждала також, в мережі почали публікувати ролики зі снігом, і обурюватися. До кінця підходить другий місяць весни, і хочеться нарешті тепла.

Такі сюрпризи від погоди будуть ще кілька днів в деяких областях країни. Температура повітря в середньому протримається від 7 до 10 градусів тепла, тепліше лише в південній частині.

Найсильніше не пощастило тим, хто вже встиг перевзути свій транспортний засіб на літні шини. Тепер потрібно або більш акуратніше їздити, або ж по можливості залишати автомобіль вдома, щоб не наражати на небезпеку ні себе, ні інших.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.