Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість вразив шанувальників трепетним архівним фото з далекого 2014 року. Так, артист вирішив трохи поностальгувати, згадавши, як виглядала їх з Примадонною піврічна донька, адже 18 вересня близнюки зіркової сім'ї, Гаррі і Ліза, вже відсвяткували 7-річчя, діти вчаться в першому класі однієї з приватних шкіл Москви.

Шоумен показав, як малеча лежала на м'якому килимку серед іграшок в коротенькій сукні і білосніжних колготках, забавно посміхаючись на камеру. Тепер же Ліза вивчає англійську та французьку мови, багато читає, може похвалитися акторською майстерністю і харизмою.

"2014 рік - Єлизаветі Максимівні півроку 😍"

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Боже, неймовірна дитина! Лялечка наша!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Оооо яка милотаааа☺️☺️☺️☺️", "яка ж лялечка, які ж у Вас просто очманілі дітки😍 😍 😍!!! Супер виховання!!!!!🔥 ❤ ️ ", "Булочка😍", " Думала це лялька з порцеляновим личком, знаєте в 18 столітті такі робили.", "І відразу видно було, копія Алла".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.