Сьогодні, 26 квітня, народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію.

Про це передає телеграм-канал "Інсайдер UA".

Під час захисту не обійшлося і без конфузів - Киві поставили питання, що він має на увазі під "демократичним евроинтегрированным державним апаратом". На що нардеп відповісти не зміг, але на повному серйозі пообіцяв дати відповідь у наступній своїй дисертації. Дивно, але така відповідь влаштувала комісію.

Ну і як же без матів. Вже після захисту одного з журналістів відбувся "науковець" удостоїв почесного звання "дебіл, бл*ть".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Чуєш, пішли зі мною в туалет, я тобі там розповім і заодно закінчу те, що я не почав. А, друже? Д**іл, б*ять",- висловився Кива і зайшов до вбиральні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко, Ляшко, Янукович, Ківа та інші заспівали для "кварталу": "щовечора..." На сторінці " кварталу "опублікували відеонарізку кадрів з сесійної зали за участю всім відомих народних депутатів, які вимовляють слова з пісні" щовечора вечір настає раптом...". Результат вийшов досить кумедним.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ківа з ОПЗЖ під кінець року зробив "камінг-аут":"Нацист, заарештуй мене". Ілля Ківа якось накинувся на колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з лайкою і звинуваченнями.

Також «Знай.иа " писав, що Яценюк потягне Ківу до суду за довгий язик:"слухняна проамериканська шл**а". Ківа обматюкав Яценюка в прямому ефірі, скандального нардепа тягнуть до суду