Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж мільйоном фоловерів.

Так, артистка вирішила показати, чим трапезує протягом дня, позуючи в гримерці і примірявши яскраво-червоне вбрання з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ аксесуарами у вигляді масивних золотих сережок, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Красуня продемонструвала, як їсть банан, повністю засунувши його до рота, а після поласувала полуницею, огірком, хамоном, сиром, сухариком, виноградом, листочком салату, курагою, запиваючи їжу молоком. В кінці відео Регіна змінила вечірнє вбрання на зручний костюм, оголосивши, що відправляється в туалет.

@reginatodorenko

Я трапезничаю... #ренинатодоренко

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Регина Тодоренко

"Я їм банан. Їм полуницю. Їм огірок.

Я їм хамон. Я їм виноград.

Тепер сир. Лист салату. Сухарик. Курага.

П'ю молоко.

Іду в туалет.".

tiktok.com/@reginatodorenko/

Фолловери не пройшли повз, проте їхні думки розділилися. Одні залишилися в захваті від ролика Регіни і того, як ведучій вдалося вмістити в роті цілий банан. Інші ж не розділили з Тодоренко її почуття гумору.