Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитості довгий час приписують роман з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом, проте про його правдивість залишається лише гадати. Втім, в Instagram існує безліч фан-акаунтів артистів, в тому числі присвячених їх відносинам.

Так, на фан-акаунті _dan_tina з'явилося романтичне відео з зірками, де ті нібито обговорювали, як назвуть свою майбутню дитину. Спочатку в ролику показали архівне закулісся зі зйомок шоу "Голос країни", де пара йшла в обнімку і посміхалася, а після інше відео малюка в костюмі зайця.

До слова, після перемоги Наді Дорофєвої та Сергія Лазановського в шоу "Голос країни 11", Тіна Кароль зробила гучну заяву, зізнавшись, що цей сезон проекту для неї завершальним. Шанувальників співачки така новина не сильно засмутила - деякі з них сподіваються, що знаменитість більше часу почне приділяти особистому життю або навіть народить дочку.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Може вона вже вагітна?❤️❤️❤️😮😮😮🔥🔥🔥", "сподіваюся, ми цього дочекаємося😍", "Нам дуже потрібна донечка Тіни і Дана😍", "Обожнюю цю космічну пару! 😍 🔥 ❤ ️ ", "Ось Тіни не буде на Голосі 12 сезону і буде у неї донечка,як багато хто мріє 😂".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату