Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, проюсер і репер Потап зворушливо привітав з перемогою в шоу "Голос країни 11" свою підопічну Надю Дорофєєву, команда якої виграла завдяки Сергію Лазановському з Івано-Франківської області.

Так, артист видав, що Надя хоч і дебютувала в якості тренера "Голосу", але відразу завоювала свою армію шанувальників завдяки відритості і щирості. До слова, сам Потап востаннє брав участь у проекті в 10 сезоні, коли сидів у подвійному кріслі з Настею Каменських.

"Ось так має бути !

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Приходить новий тренер з нового покоління, чистий,свіжий, відкритий і дійсно справжня улюблениця всіх - лікарів, вчителів, солдатів, бізнесменів, домогосподарок , артистів - @nadyadorofeeva і виграє Голос ,а все тому що до неї тягнуться такі ж відкриті хлопці ,як і вона ,серед яких Сергій,приголомшливий хлопець, який і став переможцем, це саме його перемога і ми його з цим вітаємо!

А Надю я вітаю особливо - ти перемогла любов'ю, добром, відкритістю, хітами ,Ти почула запит від публіки , ти просто була собою і Дала хлопцеві відкритися ,як з піснями, так в дуеті , це дуже важливо,часто тренер грає другорядну роль і ти з нею впоралася блискуче, що б потім взайти на перше місце!

Браво! @s.lazanovskyi_ridnyi

P. S. Дякую Україна за голоси !!"