Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйона фоловерів.

Зараз артист розповів, що відвідав прем'єру фільму "Божа людина", де головну роль англійською зіграв популярний російський актор Олександр Петров.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Як розповів співак, то зйомки кінокартини відбувалися в Греції, яку він так любить. За словами Філіпа, він з перших вуст дізнався про новий проект Петрова і чекав його "англійський дебют".

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Філіп Бедросович побажав всій знімальній команді достукатися до кожного серця, розуміючи, що таке кіно не для всіх, але в їх сценарії вкладено більше душі, ніж в голлівудських фільмах, які зараз "занадто комерціалізовані".

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

"Man of GOD 🙏🏻
В рамках @mmkf_official відвідав прем'єру фільму Божа людина, де роль англійською зіграв чудовий @actorsashapetrov 👏 🏼зйомки фільму проходили в Греції🇬 🇷, яку я так ніжно люблю, сам відвідав влітку ці святі місця - гора Афон, Егіна... І знав з перших вуст про проект і зйомки, чекав «англійський дебют» Саші. Ти молодець, Петров!👏🏼

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram


Так вчасно я подивився цю кінострічку, знайшов багато відповідей для себе напередодні свого нового року. Бажаю всій команді максимально достукатися до кожного серця, розумію, що таке нішеве кіно не для всіх, але в їх сценарії вкладено більше душі. Варто розбавити досвід голлівудських фільмів, адже зараз вони занадто комерціалізовані", - написав артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 89-річний ТАТО Кіркорова прийшов на "Маску" і затьмарив усіх: "Султан!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філіп Кіркоров в День народження Пугачової притиснув грайливий пальчик до губ: "Тихо..."

Також «Знай.иа " писав, що Філіп Кіркоров засвітився в компанії шикарної блондинки: "Слава богу, що поруч не Бузова"