Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Весь світ 26 квітня 2021 року відзначає 35-річну річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС і Потап теж знайшов, що сказати до цієї важкої дати. Олексій зазначив, що дуже добре пам'ятає той день і тиждень, будучи дітьми і нічого не знаючи про подію. Музикант зізнався, що завжди мріяв написати різножанрову пісню про цю трагедію з багатьма іншими виконавцями.
І це сталося, буквально пару тижнів тому. Потапенко заявив, що йому надійшла пропозиція. Згодом текст був готовий дуже швидко, адже був написаний від душі.

"Зі мною працювали творча сімейна пара Кагарликів і наші хлопці з @mozgistudios Рома Непомящий і Діма Степанов, коли почали розсилати артистам, Аліна Паш сказала, що напише свій реп і вона ввечері вже вислала свій шматочок. Взагалі велике спасибі всім артистам, які знайшли час, силу і дух записати цю непросту композицію. Це і Сергій Бабкін, Надя Дорофєєва, Тарас Тополя, Юля Саніна, Позитив і дядько Вадя і ми встигли зробити "Вальс 86", щоб пам'ятали...", - заявив Олексій Потапенко.

Нагадаємо, дружина Чорнобильського ліквідатора Ігнатенко розповіла про пережите після смерті чоловіка: "Дитину відразу забрали"

Як повідомляв "Знай.ua", українці йшли на паради, поки в Чорнобилі вирував ядерний кошмар: архівні кадри 35 років тому

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua писав, Леся Нікітюк гірко згадала про трагедію на Чорнобильській АЕС: "Забрала життя..."