У Львівській області чоловік жорстоко бив свого собаку на очах у сусідів і дітей.

Детальніше про це розповіла Оксана Бешта у Facebook-спільноті "Спільнота собачників Львова".

Повідомляється, що інцидент стався в селищі міського типу Брюховичі Львівської області. Один з місцевих жителів, за словами сусідів, регулярно б'є свою собаку породи Німецька вівчарка, не соромлячись при цьому ні людей, які живуть поруч, ні їхніх дітей.

Сусідка, яка змогла зняти один з інцидентів на відео, розповіла, що сама по собі німецька вівчарка доглянута і умови проживання у неї хороші, проте живе вона в тісному вольєрі 2х2 метри і виходить на прогулянку лише на 5-10 хвилин раз на день.

На опублікованому відео можна помітити, як чоловік лупить собаку за погану поведінку і велить їй заспокоїться.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Відзначимо, що, якщо ви стали свідками подібної події, необхідно задокументувати факт і в терміновому порядку звернутися в правоохоронні органи. За жорстоке поводження з тваринами передбачено покарання. Постраждалого вихованця з радістю приймуть добровольці або волонтери, які знайдуть йому благополучних господарів.

Нагадаємо, що у Харкові невідомий господар закрив свого вірного друга в осередку магазину.

Як повідомляв портал Знай.uа, одесита викрили в жорстокому поводженні зі своїм вихованцем - німецькою вівчаркою.

Також Знай.uа писав, що ведмедик Умка загинув у зоопарку через недобросовісних відвідувачів: "не зміг з ним впоратися".