Російська манекенниця Наталія Водянова з'явилася на благодійній вечері в надто відвертій сукні, яку вже встигли розкритикувати в мережі.

Як повідомляє російський журнал Tatler, в суботу, 24 квітня, в московському особняку Леман пройшов благодійну вечерю фонду "Оголені серця", організатором якого є модель Наталія Водянова. На захід були запрошені друзі актриси та інші знаменитості.

Однак, увагу громадськості привернув не сам благодійний вечерю, а його господиня. Справа в тому, що Наталія Водянова прийшла на захід у відвертій дизайнерській сукні, яка ледь прикривала її оголені груди. До гостей дівчина вийшла в супроводі старшого сина Лукаса.

Наталія Водянова / фото: Tatler
Наталія Водянова / фото: Tatler

Модель вибрала для вечері бордове плаття бренду Schiaparelli, верх якого оформлений прозорою сіткою, оголює частину грудей і спину зірки. При цьому ліф вбрання виконаний у вигляді шкіряного бандо. Спідниця сукні зшита з атласної тканини.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У мережі користувачі не приховують своїх почуттів щодо такого вбрання російської моделі. Багато хто вважав його надмірно відвертим і заявили, що воно недоречно для даного заходу.

Нагадаємо, що Наталія Водянова забила на фігуру і напекла гору солодощів.

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Наталія Водянова показала яскравий знімок з нової глянцевої фотосесії.

Також Знай.uа писав, що 38-річна супермодель Наталія Водянова пішла під вінець з французом-мільярдером.