Поліцейські острова Балі зайняті важливою справою, вони вивчають біографію і творчість російської порноакторки, але не через байдики або грайливого настрою - у них важливе завдання. Правоохоронці оголосили росіянку в розшук.
Так, 22 – річна Вероніка Трошина знялася в порнографічному ролику просто на священному для місцевих жителів місці - на вулкані Батур.
Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Лента дна".

Російські журналісти дізналися, що відеоролик було розміщено на порталі PornHub і до того, як його заблокували, встиг набрати більше мільйона переглядів.
Правоохоронці, які займаються розслідуванням інциденту, вважають, що запис, який ображає почуття віруючих, було зроблено ще в 2020 році.

Вероніка Трошина, скріншот: YouTube
Вероніка Трошина, скріншот: YouTube

"Поліція острова Балі розшукує "російську модель", яка знялася в порно на верхівці священного для місцевих жителів вулкана Батур. Ролик набрав більше 1,2 мільйона переглядів на PornHub (зараз вже заблоковано). Детективи уважно вивчили відео (зрозуміло, за службовим обов'язком — і припустили, що воно могло бути записано ще минулого року. Влада з'ясовує - чи на острові зараз туристи, які образили своєю поведінкою жителів країни. Кримінальну справу порушили за статтею "Публічна непристойна поведінка". Максимальне покарання за нею - два роки і вісім місяців тюремного ув'язнення.", - повідомляють журналісти в Telegram.

Вероніка Трошина, скріншот: YouTube
Вероніка Трошина, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще